ELS AVANTATGES DE CONSTRUIR AMB HOUSE HABITAT
GARANTIA
PROFESIONALITAT
SERIETAT

RESPECTE AL MEDI AMBIENT

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Totes les nostres habitatges obtenen la qualificació Energètica A. La fusta és un aïllant natural i és molt eficaç per aïllar del fred i de la calor, les seves qualitats unides als nostres aïllaments, fusteries i sistema constructiu fa que totes les nostres habitatges siguin molt eficients energèticament. Això vol dir que el consum en calefacció i refrigeració és molt baix. Disposem de la informació d’habitatges construïts en diferents zones d’Espanya ( Grup Kuusamo Espanya) que estan consumint 1 € / dia en biomassa per a calefacció.
EFICIÈNCIA ENERGÈTICA = ESTALVI ECONÒMIC
HABITATGE SALUDABLE
Els materials i productes que utilitzem en la construcció dels nostres habitatges són naturals. Fusta de boscos controlats, aïllaments naturals, pintures minerals, olis i lasurs vegetals, parquets amb baix contingut en formaldehids, cues híbrides i escumes impregnades amb 0% dissolvents i 0% isocianats. Tot això, juntament amb una instal·lació elèctrica biocompatible i un sistema de renovació d’aire amb recuperador de calor amb filtres d’alta eficiència, ens permet gaudir d’una llar saludable.

LA CASA DELS TEUS SOMNIS

VERSATILITAT
El nostre sistema constructiu permet un ampli ventall de possibilitats en l’elecció dels materials de façana i interiors, així com en el disseny de la casa. Podem construir cases modernes, contemporànies, de muntanya, urbanes… Fem realitat casa somiada.
PERSONALITZACIÓ
Cada projecte és únic. Cada client té uns gustos o necessitats i en House Habitat construïm la seva llar a mida. Des d'un disseny modern, amb grans obertures i coberta plana, fins a una casa de muntanya amb coberta de pissarra i façana de pedra o fusta, podem realitzar qualsevol tipus d'habitatge. Els nostres arquitectes col·laboradors l'assessoraran i acompanyaran en el disseny i distribució de la seva llar. També podem adaptar al nostre sistema constructiu qualsevol disseny que tingui projectat en obra tradicional.

AVANTATGES ECONÒMIQUES

COSTOS CONTROLATS
Els nostres pressupostos són totalment detallats incloent cada partida des de moviments de terra, fonamentació, construcció d’habitatge, fontaneria, electricitat… d’aquesta manera vostè sap el preu real del seu projecte sense sorpreses posteriors.
CIMENTACIÓ ECONÒMICA
El menor pes del nostre sistema constructiu (menor càrrega vertical), comparat amb la construcció tradicional, incideix directament en el dimensionat de la fonamentació i el seu cost és més econòmic…

LLIURAMENT DEL SEU HABITATGE EN UN TEMPS RECORD

RAPIDESA D’EXECUCIÓ
Un sistema de Control Numèric d’alta tecnologia permet que els components de la carcassa es lliurin tallats a la mesura exacta, amb osques i numerats. Cada component individual de l’armadura apareix en els plànols de muntatge. Aquest sistema permet una construcció molt ràpida i sense errors, seguint un precís pla d’execució i un estricte control de qualitat. De mitjana es pot considerar que es triga de 4-6 mesos per a una casa d’uns 150 m2 ( molt per sota de la construcció tradicional ).
COMPARATIVA DE TEMPS D’EXECUCCIÓ

(projecte, llicència, fonamentació i habitatge)

House Habitat (6 - 9 Mesos)
Construcció convencional (12 -18 Mesos)