HOUSE HABITAT

MÀXIMA QUALITAT PER LA CASA DELS TEUS SOMNIS

SISTEMA CONSTRUCTIU

SISTEMA DE CONTROL NUMÈRIC D’ALTA TECNOLOGIA
House Habitat construeix amb fusta de autèntic pi nòrdic, que creix en las latituds Nord i la seva qualitat ve donada per el seu lent creixement degut a les exigents condicions climàtiques i els tipus de sòls naturals adequats. Entres les seves principals característiques  destaquen la seva densitat excepcionalment elevada de duramen amb una porció de saturació molt més alta que en albira,  petits nusos i els seus estrets anells. La seva alta concentració en resina i les seves fibres de alta densitat, de immillorable flexibilitat i estabilitat física, li confereixen una alta resistència a la traïció i a la humitat.
House Habitat utilitza la fusta finlandesa, la més apreciada del món per els constructors especialitzats en les cases de fusta.
La nostra fusta està subministrada per l’empresa familiar finlandesa Pölkky Ltd., la companyia serradora més important en el Nord de Finlàndia i disposa del mercat CE i el segell PEFC. Pölkky Ltd. va ser la primera empresa de processament de la fusta del país en obtindré la certificació PEFC.
El sistema constructiu que utilitzem a House Habitat és del tipus d’entramat lleuger o timber frame: un sistema de Control Numèric d’alta tecnologia permet que els components del armazon s’entreguen tallats a la mida exacta, amb muescas y numeradors. Cada component individual del armazon  apareix en els plànols del muntatge. Aquest sistema permet complir amb totes les exigències tècniques espanyoles del CTE.
La nostra tecnologia també ens permet la construcció de cases de tronc. El client pot escollir entre massís i laminat, rodó o pla.
KUUSAMO LOG HOUSES és, actualment, la única empresa a Espanya que disposa del marcat CE per tots els seus sistemes constructius.