SOLUCIONS PER VIURE

QUÈ ÉS HOUSE HABITAT

HOUSE HABITAT construeix cases saludables i eficients energèticament, basades en la arquitectura bioclimàtica, amb l’ús de materials ecològics, de consum gairebé nul en calefacció i refrigeració, que aporten als seus habitants una alta qualitat de vida. Dissenys totalment personalitzats i pressupost amb tot inclòs (clau en mà). Acabats exteriors i interiors a gust del client.

Habitatges construïts amb fusta de primera qualitat, controlada per la PEFC y FSC, especialment tractada per aquest tipus de construccions, complint amb tots els requisits d’aïllament tèrmic, acústic i resistència estructural exigit per el nou Codi Tècnic de la Edificació (C.T.E)

Amb el nostre sistema constructiu, de gran capacitat aïllant i sense ponts tèrmics, obtenim una alta eficiència energètica. El consum energètic dels nostres habitatges és molt inferior al de un habitatge convencional i aquestà reducció es tradueix en un important estalvi econòmic en las factures d’energia durant tota la vida de l’habitatge. La seva Qüalificació Energètica és de tipus A.

La MISSIÓ de HOUSE HABITAT es oferir SOLUCIONS PER VIURE, a partir de diferents tipus de habitatges, sempre sota el paraigües de la Ecologia i en un clima de confiança i professionalitat absoluta.

EL NOSTRE EQUIPHOUSE HABITAT... HO FEM POSSIBLE
 • Pere Linares
  Pere Linares

  Llicenciat en Ciències Econòmiques ( UAB ) i Màster Business Administration ( MBA – EADA ) . Anteriorment dedicat a la construcció civil en diverses empreses i des del 2003 implicat en la construcció sostenible , basada en l’ecologia i l’eficiència energètica . Actualment aprofundint en la construcció d’habitatges saludables i cases passives o de consum gairebé nul

 • Jaime Llamas
  Jaime Llamas

  Administratiu, amb àmplia experiència en el sector immobiliari, arriba al fabulós món de la construcció ecològica el 2008. Des de llavors ha vist evolucionar el concepte de la bioconstrucció i com moltes famílies han pogut realitzar el seu somni de viure en una llar saludable

 • Montse Lucas
  Montse Lucas

  Dissenyadora de moda i interiorista. Des del 2003 col·labora amb House Habitat en la selecció de proveïdors i el disseny d’interiors de les nostres vivendes. Responsable del Departament d’Administració i Recursos Humans

 • Pep Bosch
  Pep Bosch

  Professional del sector immobiliari des de fa més de 30 anys. En conèixer la construcció biopasiva decideix donar un canvi a la seva trajectòria professional, incorporant-se a la nostra empresa en l’any 2017 com a delegat de les Illes Balears. Creu fermament que el disseny, l’eficiència energètica i l’ecologia poden anar de la mà en una casa biopasiva, millorant la qualitat de vida de les persones que resideixen en aquestes i afavorint al desenvolupament sostenible.

 • Mireia Pons Prat
  Mireia Pons Prat

  Titulada en Desenvolupament i aplicació de projectes de construcció, amb amplia experiencia en construcció ecològica i sostenible. Col.labora amb House Habitat en el departament tècnic i de gestió d’obra.